TEL: (06) 24 66 57 21
TEL: (06) 24 66 57 21

Over Ons

BeSpoiled bestaat al ruim 20 jaar en is een begrip geworden in de Haagse kappers scene. Onze Academy staat bekend om de individuele begeleiding van onze zeer ervaren kappers. Na het succesvol afronden van onze cursus ontvang je ook een certificaat.

Ook voor trainingen op locatie kun je bij ons terecht.

Cursussen

Fade

Of je nou net nieuw in het vak bent, of al jarenlang meedraait, een mooie fade zetten blijft een pittige klus. Je ziet de mooiste foto’s voorbijkomen en denkt: kan ik dit ook? Met onze cursus leer je in één dag Instagrammable fades te zetten. Kun je al wel faden, maar wil je jouw niveau nog hoger tillen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Prijs: €150,- per persoon
Inclusief lunch en modellen

Aanmelden

Afro Hair

Weinig barbers/kappers beheersen de techniek om Afro/Mixed Hair te stylen. En dat terwijl hier heel veel vraag naar is. Wil jij je ontwikkelen in deze unieke markt en nieuwe klanten bedienen? Wij leren je jouw kniptechniek te verbeteren voor Afro/Mixed Hair. Wij behandelen het verzorgen, knippen en definiëren van sterk gekruld haar tot mixed hair.

Prijs: €150,- per persoon
Inclusief lunch en modellen

Aanmelden

Wat kan ik verwachten?

Wat heb ik aan de cursus?

Resultaten

Benieuwd wat onze cursisten aan het eind van de dag kunnen? Hier een paar voorbeelden van kappers en kapsters tijdens onze cursus.

Be spoiled gerund door Percy wat een vakman is hij, wat kan hij knippen  geduldig legt hij alles uit. Ik heb samen met m'n team curcus bij hem gehad. Ook mijn zonen die aan het leren zijn voor Barber. En daarna heeft Percy bij mij een aantal keer de salon gehuurd om trainingen te geven in Noord holland. Perc jammer dat je zover weg zit anders kwamen we nog meer op curcus bij je. Ik geef je een 10.

Nicole Prins Erents

Ik heb de cursus van BeSpoiled als super leuk ervaren en ben er achter gekomen dat het zeker iets is wat ik leuk vind. Door de cursus krijg je de basis mee voor de fade. En met die handvaten kan je eigenlijk thuis gelijk van start. Echte aanrader!

Raphael

Het is een super leerzame curus. Heel veel geleerd en super goed geregeld. Percy legt het duidelijk uit. En het is ook heel gezellig! Echt een aanrader om deze cursus te volgen.

Jenna